| Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ella Founder
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 29 Localizare : Iasi Ocupatie : Elev Nume : Elena Warn : Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Mier Sept 10, 2008 3:12 pm | |
| Forum-ul este nou-nout deci nu avem prea multi membri. Postati aici daca vreti sa fiti moderator, completand urmatoarele: - Cod:
-
Nume : Varsta : Site :
Ai mai fost moderator pana acum? Doresti sa fii un anume fel de moderator(care sa se ocupe de o anumita categorie) ? Mai multe detalii despre tine :
Intrebari?
Copy/Paste te rog ^__^ ! | |
|
| |
Kana Global Moderator
Numarul mesajelor : 51 Varsta : 29 Localizare : Pe marte Ocupatie : sleepin' Nume : Ralu Warn : Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Mier Oct 08, 2008 5:20 pm | |
| Nu vreau in mod special sa fiu moderator, dar acest forum are nevoie si de ei,si fiindca sunt numai eu inregistrata pe acest forum.... Nume :Raluca (Kana) Varsta :13-14 Site :http://anime2008.forumgratuit.ro/index.htm Ai mai fost moderator pana acum? Dap...pe 3 forumuri Doresti sa fii un anume fel de moderator(care sa se ocupe de o anumita categorie) ? Cum vrea administratoarea.... Mai multe detalii despre tine : Cred ca am zis desule despre mine in prezentare Intrebari? Nup... | |
|
| |
Ai Enma Global Moderator
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 27 Localizare : Top secret Ocupatie : Eleva Nume : Top secret Warn : Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Dum Noi 02, 2008 6:22 pm | |
| Nume :ami pare rau nu dau nume real dar porecla dea e deny sau denysuk Varsta :11-12 Site :am hi5 nu am forum sau altceva hi5 meu este http://d3nysa-scumpika.hi5.comAi mai fost moderator pana acum? Doresti sa fii un anume fel de moderator(care sa se ocupe de o anumita categorie) ? Mai multe detalii despre tine :ami plac foarte mult animeurile,sunt fana anime,rpg,forumuri obisnuite...etc am 11-12....cam atata depsre mine | |
|
| |
Ella Founder
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 29 Localizare : Iasi Ocupatie : Elev Nume : Elena Warn : Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Sam Dec 20, 2008 3:49 pm | |
| Kana si Ai Enma vor fi moderatoarele forumului de acum incolo. Felicitari ! | |
|
| |
Ai Enma Global Moderator
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 27 Localizare : Top secret Ocupatie : Eleva Nume : Top secret Warn : Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Sam Dec 20, 2008 3:51 pm | |
| multumesc pentru moderator ^^ kiss | |
|
| |
Kamishiro Administrator
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 31 Localizare : Time... Ocupatie : :)) Nume : Haru-sama Warn : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Dum Dec 21, 2008 1:56 pm | |
| Nume : Haruka Varsta : 15 Site : http://naruto-ninja.77forum.comhttp://akai-project.do-goo.net ( din pacate nu mai functioneaza) Ai mai fost moderator pana acum? Doresti sa fii un anume fel de moderator(care sa se ocupe de o anumita categorie) ? Doresc sa fiu modeartoare unde este nevoie ^^ depinde de decizia adminei ^^ Mai multe detalii despre tine : puteti citi in prezentarea mea daca va intereseaza ^^ Intrebari? | |
|
| |
Ella Founder
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Dum Dec 21, 2008 2:40 pm | |
| Sper ca (virgula) Kana-chan, Enma vor fi active pe forum .... Si totusi e bine sa fie mai multi .... HARUKA-CHAN - TE DECLAR MODERATOR - DESU !! (Nu am intrebari - Am citit "About Me"-ul) | |
|
| |
Kido 10 Sai
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Warn : Data de inscriere : 21/12/2008
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? Dum Dec 21, 2008 2:43 pm | |
| Pai daca aveti nevoie... sunt dispusa sa va ajut ^^" Nume : Mari ( Kido ) Varsta : 13 Ai mai fost moderator pana acum? Da ^^ Doresti sa fii un anume fel de moderator(care sa se ocupe de o anumita categorie) ? Cum o fi ^^ Mai multe detalii despre tine : pai puteti sa aflati din prezentarea mea cate ceva ^^ si inca ceva ce nu am mentionat acolo... am un tic sa pun de multe ori -> " ^^ " Intrebari nu am ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? | |
| |
|
| |
| Alegerea Moderatorilor - Doresti sa fii Moderator ? | |
|