Aki Project
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Paradise Kiss-General!

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Kana
Global Moderator
Global Moderator
Kana

feminin
Numarul mesajelor : 51
Varsta : 29
Localizare : Pe marte
Ocupatie : sleepin'
Nume : Ralu
Warn :
Paradise Kiss-General! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Paradise Kiss-General! Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/10/2008

Paradise Kiss-General! Empty
MesajSubiect: Paradise Kiss-General!   Paradise Kiss-General! EmptyDum Oct 05, 2008 9:23 pm

Paradise Kiss

Titlu: Paradise Kiss
Gen: Romantic, Shoujo, Slice of Life
Producatori: MADHOUSE, Studio Twinkle
Anul Aparitiei: 2005
Episoade: 12
Tip: Serie TV
Reviews: 3
Rating: 9.83 (77 voturi) - Voteaza
Views: 5570

Povestea este centrata in jurul unei eleve, Caroline, care este remarcata de o trupa de designeri, si i se propune sa fie model si sa le prezinte creatiile. Initial, ea respinge aceasta idee, mai ales dupa ce il vede pe Arashi, un punkhead cu piercing-uri, care alerga dupa ea. Dupa ce lesina la vederea lui Isabelle, care era imbracat (este baiat de fapt) ca o vaduva, Caroline ajunge in "atelierul" designerilor, care va deveni locul lor de distractie pentru urmatoarea perioada din viata ei.
Ea se imprieteneste destul de repede cu Miwako, sora mai mica a unui renumit designer de haine, si este impresionata puternic de George, care era managerul intregii echipe, si cel care se ocupa de designul tuturor creatiilor ParaKiss, propria lor marca de imbracaminte. Impreuna cu ei, Caroline isi va petrece perioada de dinainte de examene, si in cele din urma, va trebui sa aleaga ce drum va urma in viata. Tot acum este si timpul pentru o mica poveste de dragoste, moment in care isi lasa inima sa-i decida urmatorii pasi pe care ii face...
Sus In jos
http://sensyblack.forumgratuit.ro/
Ai Enma
Global Moderator
Global Moderator
Ai Enma

feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 27
Localizare : Top secret
Ocupatie : Eleva
Nume : Top secret
Warn :
Paradise Kiss-General! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Paradise Kiss-General! Right_bar_bleue

Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Paradise Kiss-General!   Paradise Kiss-General! EmptyDum Noi 02, 2008 6:28 pm

e un anime foarte super love onion
cu o grafica buna singing onion
si personaje foare frumoase love onion
Sus In jos
http://dragon-legends.secrets-stories.com
Kamishiro
Administrator
Administrator
Kamishiro

feminin
Numarul mesajelor : 171
Varsta : 31
Localizare : Time...
Ocupatie : :))
Nume : Haru-sama
Warn :

Data de inscriere : 21/12/2008

MesajSubiect: Re: Paradise Kiss-General!   Paradise Kiss-General! EmptyDum Dec 21, 2008 2:12 pm

Anime-ul asta este pur si simplu genial mi-au placut foarte mult personajele si ideea de inceput de la care de altfel si pe baza careia volueaza actiunea....Nu am prea vazut de ce era +16 pentru ca nu prea avea elemente de acest gen dar totusi mi s-a parut amuzant unele replici ale personajelor si atitudinea lor ( de exemplu atitudinea lui george este asa kawaii~)
Grafica este foarte draguta si oarecum speciala imi place acest fel de grafica care a reusit prin imaginile ei sa potriveasca povestea cu personajele si sa stabileasca o legatura intre ele.
Coloana sonora este pe masura anime-ului opening-ul este foarte bun si chiar m-am atasat mult de melodie dar si ending-ul nu este mai prejos ^^
Sus In jos
Kido
10 Sai
10 Sai
Kido

feminin
Numarul mesajelor : 33
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Warn :

Data de inscriere : 21/12/2008

MesajSubiect: Re: Paradise Kiss-General!   Paradise Kiss-General! EmptyDum Dec 21, 2008 3:11 pm

^^ Pai cum sa nu-mi place anime-ul asta love struck cand il are pe George love struck atitudinea, parul, ochii si tot ce are legatura cu el e perfect la acest baiat, dar nasol e ca s-a cuplat cu Caroline... mi se pare cam uratica pentru el ^^" happy Grafica e buna, personajele sunt perfecte, ^^" bun cum a zis Haruka -> faza cu 16+ nu prea a fost prezenta ^^ dar in rest e foarte reusit anime-ul ok2
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Paradise Kiss-General!   Paradise Kiss-General! Empty

Sus In jos

Paradise Kiss-General!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Karin-general
» Hellsing-general